Ne demek?

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak kötüda belde düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili vaziyet takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Ayrıca çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olur.

Sertifikasız yangın kapıları da müsait maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri net ön meydanı 150 metrekare’den aşkın ve yekten çokça huzurı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten aşkın olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zorunlu kılınmıştır.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken genişliği konutlarda 80cm, topluma küşade kuruluşlarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm koskocamanliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın Yangın Kapısı Fiyatları yönetmeliğine isabetli olarak belirlenen yerlere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha nazikçe malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı sinein sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü simultane bapnın kolaylıkla açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faziletli öfkee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

CMD Metal; birinci sınıf ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair mahir ekibiyle Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Report this wiki page